Groener Gras – kindervoorstelling

In de verte hoor je hem al. Zoefffff…Fladder Fladder…Roekoekoe koekoe oe oe
Oeeeeeee…Grrkk…aaaa IEEEEE…Daar komt de post al aan! Elke ochtend om 9:00 uur brengt de postbode de post naar het dorpje Post du Bus.
Klepperdieklep zei de rode brievenbus. Grote brieven, kleine brieven, pakketjes, ansichtkaartjes, kattebelletjes, serieuze brieven, lange brieven, liefdesbrieven en blauwe enveloppe. In het dorpje Post du Bus weten ze daar wel raad mee!
Knipperdieknip. Alle grassprietjes staan er weer kaasrecht bij. Dat maakt mevrouw Ans Zichtkaartje heel erg blij. Alles tip en top! Klepperdieklep..Roekoekoekoe..Grrt IEEE knip knip knip…

BAM!

Maar wat was dat?

De voorstelling ‘Groener Gras’ is een interactieve voorstelling waarbij het publiek de inwoners zijn van het dropje Post du Bus. Het is een beeldende voorstelling waarbij met een hoofdtelefoon op de oren doormiddel van een hoorspel een nieuwe omgeving en verhaal worden geschetst. Je hoort de vogeltjes tsjilpen, de klokken luiden. Het dorpje Post de Bus komt echt tot leven. Hierdoor wordt het jonge publiek op een verrassende manier geprikkeld.
Een verhaal over vriendschap, verwachtingen en het zorgen voor elkaar.

De voorstelling ‘Groener Gras’ is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en duurt 30 minuten.
Wilt u dat we bij u het gras groener maken, dan kunt u via de mail meer informatie aanvragen over de voorwaarden.